top of page

Workshops

Doe mee met een workshop! Je kunt als individu inschrijven of met een groep. Het kan leuk zijn als teambuilding of als bedrijfsuitje om eens kennis te maken met circulariteit en hergebruik van materiaal. 

 

Als u interesse heeft in een workshop kunt u kijken in onze agenda of er binnenkort een leuke workshop voor u tussen zit. Zo niet, kunt u altijd contact met ons opnemen voor de andere mogelijkheden, zoals het gebruiken van onze open werkplaats of een productie opdracht.

Hieronder een impressie van onze workshops. Wil je ook een indivuele of groepsworkshop? Meld je aan door op de knop hieronder te klikken.

IMG20230224101738.jpg

Paashaas

In de lente hebben wij de workshop paashaas maken. Je kunt bij ons uit verschillende houtsoorten kiezen en daarna aan de slag. Het eindresultaat mag er wezen en je hebt herbruikbaar lente versiering, die je ook nog eens zelf hebt gemaakt!

Kerstboom

Voor de kerst hebben wij het maken van een kerstboom. Hier kan je geheel je eigen draai aan geven! Je kunt er nog lampjes inhangen, of kerstballen aanhangen. Hartstikke leuk voor de wintermaanden in de woonkamer.

Afbeelding van bvanderham90.jpg
DSC_6340.JPG

Speelgoed Trein

Tijdens deze workshop kunnen deelnemers zelf een trein bouwen. In het voorbeeld zijn ze houtkleurig, maar je kunt er natuurlijk alle kanten mee op!

Coming soon!

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe workshops, dus meer mogelijkheden komen snel. 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (geen zorgen, deze komt maximaal 1x per maand) . 

DSC_7199.JPG
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Materialen krijgen 2e leven

Trots op wat jij zelf maakt

Schappelijke prijzen

bottom of page